Osposobljavanje za poslove domaćina brodice i jahte

Rb.Nastavna cjelinaBroj satiUkupno
TVJPN
1.Osnove plovidbe i mornarskih vještina5005
2.Higijena i dezinfekcija4307
3.Poznavanje i skladištenje prehrambenih namirnica4004
4.Osnovni poslovi domaćina brodice i jahte131014
5.Jednostavni poslovi pripreme i posluživanja jednostavnih jela i pića na brodici i jahti108018
6.Zaštita na radu, zaštita od požara i pružanje osnovne prve pomoći84012
7.Osnove engleskog jezika u nautičkom turizmu6208
8.Praktična nastava008484
UKUPNO501884152

Interaktivni multimedijski sustav e-učenja

Dio teorijske nastave provodi se putem online metode, tj. putem interaktivnog multimedijskog sustava e-učenja koji omogućuje učenje na daljinu te fleksibilnost i dinamičnost u učenju. Na taj se način omogućava polaznicima da uče kad i kako njima odgovara s obzirom na to da imaju stalan pristup platformi.

Elektronički sadržaj sastoji se od tekstualnih, video i audio zapisa te animiranih scena i videa koji simuliraju metodu demonstracije koju bi nastavnik mogao koristiti u nastavi. Interaktivni multimedijski sadržaj u svakoj cjelini sadrži alat za dobivanje povratnih informacija koje su vrijedan pokazatelj polazniku tijekom samostalnoga učenja te također sadrži alat za samovrednovanje, odnosno samoprovjeru znanja.

Praktična nastava

Praktične nastava izvodi se u punom fondu sati pod vodstvom i nadzorom mentora i to plovidbom na brodici/jahti neke od organizacije/charter agencije, marine ili nautičke luke koje pružaju usluge domaćina/ice brodice i jahte kao dio nautičke ponude. Polaznici su dužni voditi dnevnik praktične nastave.

Podrška tijekom osposobljavanja

Tijekom pohađanja programa osposobljavanja, a posebno za vrijeme učenja putem interaktivnog multimedijskog sustava e–učenja polaznicima je omogućeno komuniciranje s nastavnicima putem jednostavnog sustava za učenje na daljinu, aplikacija – webinar, skype, e-pošte i sličnih programa za komuniciranje putem interneta.

Trajanje

152 sata

Provedba nastave

Prilagođeno polaznicima uz rad

Cijena

750,00 EUR
5 % popusta za uplatu cjelokupnog iznosa školarine

Način plaćanja

2 ili 3 rate

Mogućnost kreditiranja

Uplatnica