Cijena programa osposobljavanja za poslove instruktora rekreativnog jedrenja na dasci iznosi 5.900,00 kn. U cijenu školarine uključeni su teorijska i praktična nastava, nastavni materijali i završna provjera znanja.

Iznos školarine moguće je plaćati obročno tijekom 2 mjeseca trajanja osposobljavanja gdje mjesečna rata/obrok iznosi 2.950,00 kn.

Ako se prilikom upisa uplati cjelokupan iznos školarine, Učilište Ambitio odobrava 5 % popusta.

U cijenu nije uključen smještaj tijekom održavanja praktične nastave u prostoru Amadrie Park Šibenik.

Opcije smještaja:

  • hotelski smještaj
  • bungalovi
  • smještaj u vlastitom aranžmanu
  • mobilne kučice 4+2.

Sve detalje vezane uz smještaj možete saznati upitom na e-mail: info@uciliste-ambitio.hr .

 

Privredna banka Zagreb kao poslovni partner Učilišta omogućava budućim polaznicima mogućnost ugovaranja kredita u svrhu plaćanja školarine i troškova obrazovanja, uz povoljnu fiksnu kamatnu stopu (3,36 % u EURO ili 4,14 % u kn), s počekom do 12 mjeseci te bez naknade za obradu kreditnog zahtjeva i prijevremene djelomične ili definitivne otplate kredita. Poslovnice specijalizirane za ovu vrstu kredita su isključivo zagrebačke poslovnice Cvjetni Trg i Kod Cibone. Kako bi svi naši budući polaznici obrazovanja mogli ostvariti pravo na povoljnije uvjete kreditiranja, potrebno je u navedenim poslovnicama naglasiti kako će se školovati u Učilištu Ambitio.

Sve detalje možete saznati pozivom na broj 01 4677 802 ili putem e-pošte info@uciliste-ambitio.hr .