Ako si društvena i komunikativna osoba i jedrenje je tvoja strast, pretvori ga u posao!

 

ZAŠTO SE OBRAZOVATI ZA INSTRUKTORA REKREATIVNOG JEDRENJA?

Interes za pustolovni i sportski turizam u Hrvatskoj bilježi rast od 30 % godišnje te se očekuje tendencija ubrzanog rasta u budućnosti.

Rekreativno jedrenje malim klasama u zadnjih nekoliko godina bilježi veliki interes jer omogućava uživanje u plovidbi te razgledavanju netaknute prirode.

Sve je više zahtjevnijih turista za aktivno provođenje ljetnog godišnjeg odmora, usporedno s time prisutan je trend rasta interesa za jedrenje malim klasama

Sve je više djece i odraslih osoba koje vole jedriti malim klasama kako u turističke svrhe, tako i na rekreacijskoj, ali i na natjecateljskoj razini.

Interes za jedrenje malim klasama pokazuje potrebu za instruktorima u osnovnim elementima ovog sporta na vodi koji će osigurati kvalitetniju turističku ponudu.

 

ŠTO RADI INSTRUKTOR REKREATIVNOG JEDRENJA?

Instruktor rekreativnog jedrenja pruža poduku u osnovnim elementima jedrenja.

 

GDJE MOŽETE RADITI PO ZAVRŠETKU OSPOSOBLJAVANJA?

Poslove instruktora rekreativnog jedrenja nakon osposobljavanja možete raditi u klubovima ili udrugama koje se bave jedrenjem, kod pružatelja usluga u posebnim oblicima turističke ponude u Hrvatskoj i inozemstvu ili pružati poduku otvaranjem vlastitog obrta ili tvrtke.

 

ZAŠTO UPISATI TAJ PROGRAM OSPOSOBLJAVANJA U UČILIŠTU AMBITIO?

Program osposobljavanja izvodi se putem:

interaktivnog multimedijskog sustava za e–učenje

redovite nastave u Učilištu Ambitio

✔  vježbi i

praktične nastave.

 

Praktična nastava izvodi se na Jarunu u partnerstvu s Yacht Club Zagreb.

Ovaj program osposobljavanja odobren je Rješenjem Ministarstva znanosti i obrazovanja kao formalni program koji se upisuje u e-radnu knjižicu. Rješenje možete vidjeti na poveznici Rješenje MZO.

“Icon made by Freepik from www.flaticon.com