Rb. | Nastavna cjelina | Broj sati | Ukupno | ||
T | VJ | PN | |||
1. | Osnove plovidbe i mornarskih vještina | 5 | 0 | 0 | 5 |
2. | Higijena i dezinfekcija | 4 | 3 | 0 | 7 |
3. | Poznavanje i skladištenje prehrambenih namirnica | 4 | 0 | 0 | 4 |
4. | Osnovni poslovi domaćina brodice i jahte | 13 | 1 | 0 | 14 |
5. | Jednostavni poslovi pripreme i posluživanja jednostavnih jela i pića na brodici i jahti | 10 | 8 | 0 | 18 |
6. | Zaštita na radu, zaštita od požara i pružanje osnovne prve pomoći | 8 | 4 | 0 | 12 |
7. | Osnove engleskog jezika u nautičkom turizmu | 6 | 2 | 0 | 8 |
8. | Praktična nastava | 0 | 0 | 84 | 84 |
UKUPNO | 50 | 18 | 84 | 152 |