Alen_slikaDragi polaznici naših programa obrazovanja i usavršavanja,

već time što ste posjetili internetske stranice Učilišta Ambitio, pokazali ste određenu znatiželju i svijest o potrebi obrazovanja i kontinuiranog usavršavanja. Znatiželja nam otkriva nove mogućnosti, a kada smo svjesni novih mogućnosti, postavljamo si nove ciljeve. Naše iskustvo pokazalo nam je da uspjeh postižemo ako smo u početku u prednosti i ako tu prednost kontinuirano održavamo.

Omogućavanjem stjecanja novih specifičnih znanja želimo vam osigurati prednost jer prednost omogućava da budete ispred onih koji čekaju da im se nešto samo od sebe dogodi. Budite drukčiji, budite uvijek spremni na nove izazove!

Pokrenuli smo upravo ove specifične programe obrazovanja i usavršavanja kako bismo vam dali podršku u vašem poslu, samopouzdanju i napredovanju te vam omogućili da budete uvijek korak ispred zahtjeva koji se pred vas postavljaju. Jedino nas znanje čini različitima, po svemu drugome jednaki smo.

Učilište Ambitio osnovano je 2011. godine s ciljem provođenja jedinstvenih programa obrazovanja i usavršavanja koji će polaznicima omogućiti čvrsto pozicioniranje na tržištu rada. Današnje tržište rada zahtijeva da programi obrazovanja i usavršavanja u sebi sadrže dodatnu vrijednost jer se time postavljaju novi standardi, povećava kvaliteta obrazovanja, ali se postavljaju i novi kriteriji pri zapošljavanju.

Svjesni prisutnosti Hrvatske kao punopravne članice Europske unije, pripremili smo za vas programe obrazovanja i usavršavanja završetkom kojih ćete steći znanja i kvalifikacije odobrene i priznate u zemljama Europske unije. Ovdje smo kako bismo vam omogućili stjecanje prednosti na tržištu rada! Hvala vam na ukazanom povjerenju. Na nama je da ispunimo vaša očekivanja i opravdamo povjerenje koje ste nam povjerili.

Ravnatelj:
Alen Stranjik, mag. ing. aeroing.