Započela su prva predavanja za 17. generaciju polaznika programa usavršavanja za poslove dentalnog asistenta

U petak i subotu, 21. i 22. listopada 2022. godine započela su prva predavanja za novoupisanu generaciju programa usavršavanja za poslove dentalnog asistenta u Učilištu Ambitio.

Tijekom sljedećih 6 mjeseci polaznici će savladavati program putem kombiniranog načina odvijanja nastave, redovite nastave u učionici i uz multimedijski sustav e-učenja te praktičnu nastavu u odabranoj ordinaciji dentalne medicine. Zahvaljujući Vježbovnom centru Učilišta Ambitio, koji je potpuno opremljem potrebnom opremom i materijalima, polaznici imaju priliku dodatno usavršavati svoje znanje i vještine i tako u potpunosti biti spremni za sve zadatke koji se od njih očekuju u ordinaciji.

Nakon uvodnog predavanja novim polaznicima obratio se ravnatelj Učilišta Ambitio Alen Stranjik, mag. ing. aeroing., te Marija Torčić, mag. educ. hist., stručna voditeljica obrazovanja. Prva predavanja započela su predavanjem Jasminke Polić, mag. iur., iz Hrvatske komore dentalne medicine pod nazivom „Zdravlje i sigurnost“. Ovaj program verificirala je i Hrvatska komora dentalne medicine, a zdravstveni radnik koji isti upiše, oslobođen je od obveze stjecanja bodova za godinu u kojoj je polaznik tog programa.

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp