Započela su predavanja u programu usavršavanja za poslove u području slušne akustike

Tijekom mjeseca travnja Učilište Ambitio započelo je provoditi novi formalni program usavršavanja za poslove u području slušne akustike. Ovaj jedinstveni program usavršavanja na tržištu obrazovanja odraslih u Republici Hrvatskoj omogućit će stjecanje vještina i kompetencija za kvalitetan i stručan pristup te pomoć klijentu kod odabira optimalnog slušnog pomagala. Na provedbi programa okupio se tim nastavnika – stručnjaka s dugogodišnjem iskustvom rada u ovom području među kojima je spec. otorinolaringolog i audiolog prim. dr. sc. Borut Marn.

Program u trajanju od 150 sati polaznici će pohađati tijekom 4 mjeseca trajanja programa. Po završetku programa polaznici će moći samostalno provoditi mjerenje sluha, uzimati otiske zvukovoda klijenta i prilagoditi slušno pomagalo. Ovim programom stječe se uvjerenje o usavršavanju koje se upisuje u e-radnu knjižicu i kojim se potvrđuju stečene vještine i kompetencije za obavljanje poslova u području slušne akustike.

S obzirom na to da potreba za stručnjacima u ovom području svake godine ostvaruje rast, vjerujemo da će polaznici svoja znanja moći kvalitetno primijeniti u svojem budućem radu.

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp