Upisana je još jedna generacija programa usavršavanja za poslove dentalnog/e asistenta/ice

Krajem mjeseca listopada, točnije 27.10.2017. godine, s prvim predavanjima započela je nova 9. generacija polaznika programa usavršavanja za poslove dentalnog/e asistenta/ice koja će do travnja 2018. godine savladavati nastavu u kombiniranom načinu učenja u trajanju od 6 mjeseci.

Predavanja su započela uvodnim predavanjem ravnatelja Učilišta Ambitio Alena Stranjika koji je polaznicima objasnio na koji način funcionira on-line sustav učenja. Program usavršavanja namijenjen je svima koji su prethodno završili srednju školu zdravstvenog usmjerenja i žele se usavršiti za specifične vještine potrebne na radnom mjestu dentalni asistent, te ostvariti jedan od uvjeta za dobivanje licence za dentalnog asistenta pri Hrvatskoj komori dentalne medicine. Završetkom programa polaznici stječu Uvjerenje o usavršavanju za poslove dentalnog/e asistenta/ice.

Inače, Učilište Ambitio prvo je pokrenulo u Republici Hrvatskoj ovakav sustav učenja kombiniranom nastavom u učionici i putem računala namijenjen obrazovanju odraslih.

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp