Upisana 6. generacija prekvalifikacije za zanimanje dentalni/a asistent/ica

Prošlog vikenda (20. – 22. 9. 2019.) započela su prva predavanja za novu 6. generaciju upisanih polaznika programa prekvalifikacije za zanimanje dentalni/a asistent/ica.

U uvodnom dijelu svima prisutnima obratio se ravnatelj Učilišta Alen Stranjik i izrazio dobrodošlicu novim polaznicima programa te zahvalio na velikom interesu i upisu za ovaj program koji je ove godine nadmašio sva očekivanja zahvaljujući prepoznatoj kvaliteti pružanja obrazovanja u koje Učilište najviše ulaže. Osim predstavljanja rada i osoblja Učilišta, Alen Stranjik je naglasio polaznicima da je zanimanje dentalni asistent vrlo traženo zanimanje u RH i da se polaznici već tijekom svojeg školovanja zapošljavaju u ordinacijama dentalne medicine zahvaljujući znanju i vještinama koje stječu kroz školovanje koje pruža Učilište. Time ih je dodatno ohrabrio za početak njihova školovanja i naglasio da je Učilište ovdje za njih te spremno im pružati svu podršku na njihovom putu ka stjecanju budućeg zanimanja.

Nakon uvodnog dijela polaznici su započeli s nastavom iz Anatomije i fiziologije koju je vodila Maja Firić, dr. med. dent.

U sljedećih 18 mjeseci polaznici će stjecati teorijska stručna znanja za ovo zanimanje uz pomoć predavača – stručnjaka s dugogodišnjim iskustvom rada u dentalnoj medicini, kao i razvijati praktične vještine uz prisustvo mentora u našem jedinstvenom Vježbovnom centru Učilišta te vanjskoj ordinaciji.

Polaznicima zahvaljujemo na povjerenju koje su nam dali upisom u naš program, a naša zadaća je opravdati njihovo povjerenje kroz kvalitetu nastavnog procesa i dostupnost svih resursa koji su im potrebni na putu stjecanja znanja i vještina u ovom zanimanju.

Svim polaznicima želimo puno uspjeha u njihovom obrazovanju!

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp