Dan karijere i otvorenih vrata Učilišta Ambitio 2023.

Imate li između 14 i 60 godina? Želite li postati zdravstveni radnik i odmah se zaposliti!? Dođite na Dan karijere i otvorenih vrata Učilišta Ambitio i saznajte kako. Dentalni asistent je danas najbrže zapošljivo zanimanje u Republici Hrvatskoj, a Učilište Ambitio omogućava pronalazak poslodavca za svakog svog polaznika. Dođite na Dan karijere i otvorenih vrata Učilišta Ambitio 2023. i saznajte kako steći zanimanje dentalni asistent te što na to kažu poslodavci i Hrvatska komora dentalne medicine.

Učilište Ambitio kontinuirano prati potražnju za dentalnim asistentima, a kroz suradnju s poslodavcima primijećena je povećana potražnja za dentalnim asistentima uz istovremenu „blagu uspavanost“ zainteresiranih za karijeru u tom području. Upravo zbog toga želimo spojiti poslodavce i buduće zaposlenike na jednom mjestu te predstaviti poslodavce budućim dentalnim asistentima.

Učilište Ambitio kao ustanova za obrazovanje odraslih je kroz godine educiralo više od 25 generacija dentalnih asistenata odnosno preko 1000 dentalnih asistenata i cilj nam je nastaviti u tom smjeru uz kontinuirani rast kvalitete obrazovanja.

Dan otvorenih vrata Učilišta Ambitio 2023. održat će se u petak 30. lipnja 2023. godine od 14:00 do 17:00 sati i bit  će organiziran na sljedeći način:

14:00 – 15:00 sati  – izlaganje poslodavaca na štandovima i predstavljanje posjetiteljima uz osvježenje (zalogajčići i piće)

15:00 – 16:00 sati  – predstavljanje poslodavaca u učionici 

16:00 – 16:30 sati  – predstavljanje Učilišta Ambitio i školovanja za dentalnog asistenta

16:30 – 17:00 sati – izlaganje poslodavaca na štandovima i predstavljanje posjetiteljima

Ako ste zainteresirani za sudjelovanje na Danu karijere i otvorenih vrata Učilišta Ambitio 2023., molimo Vas da potvrdite svoj dolazak OVDJE.

 

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp