Započele su prijave za treći stručni tečaj za dentalne asistente, 15. 6. 2019.

U subotu 15. 6. 2019. godine u prostoru Učilišta Ambitio održat će se treći od ukupno četiri planirana tečaja stručnog usavršavanja namijenjenih dentalnim asistentima u 2019. godini koje je Hrvatska komora dentalne medicine vrednovala s 10 bodova. Teme na trećem tečaju vezane su uz suvremeni postupak postavljanja fiksne ortodontske naprave – uloga dentalnog asistenta, specifičnosti rada dentalnog asistenta u ordinaciji dječje dentalne medicine te profesionalne rizike u dentalnoj medicini. Na cjelodnevnom tečaju prezentirat će se spomenute teme kroz teorijski dio, a u praktičnom dijelu polaznici će imati priliku sudjelovati u demonstraciji dostupnih instrumenta, materijala i pribora u Vježbovnom centru Učilišta. U cijenu tečaja uključen je i ručak kao i priručnik o temama s tečaja.

Budući da je cilj tečaja stručnog usavršavanja stjecanje novih znanja i vještina, vjerujemo da će polaznici tečaja usvojeno znanje vrlo brzo moći primijeniti na svojim radnim mjestima kao dentalni asistenti.

Više informacija o tečaju možete pročitati na stranici radionice.

Za tečaj stručnog usavršavanja moguće se već sada prijaviti putem prijavnog obrasca na stranici radionice i na taj način osigurati svoje mjesto s obzirom na to da je broj mjesta na tečaju ograničen.

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp