Stručno-edukativna radionica 1/2023 “Dentalno asistiranje u implantologiji” 25.2.2023. godine – PRIJAVE U TIJEKU! Broj mjesta je ograničen

U subotu 25. 2. 2023. godine, u vremenu od 9 do 14 sati, u vježbovnom centru Učilišta Ambitio održat će se stručno-edukativna radionica pod nazivom “Dentalno asistiranje u implantologiji”, koja je namijenjena dentalnim asistentima.

U prvom teoretskom dijelu radionice doktorica Sanja Husedžinović, univ. mag. med. dent., spec. oralne kirurgije održat će predavanje na temu Dentalne implantologije od A do Z, a u praktičnom dijelu polaznici će se moći aktivno uključiti u pripremu kirurških instrumenata, implatoloških instrumenata, aparata, stomatološke jedinice, pacijenta i dentalnog tima kod ugradnje implantata. Prvi praktični dio radionice vodit će Andrea Krcunović, bacc. med. techn., a u drugom dijelu Jadranka Petrinec, bacc. med. techn. vodit će asistiranje kod uzimanja otisaka za izradu protetskog rada na implantatima.

Ugradnja implantata je oralnokirurški zahvat u kojem dentalni asistent ima vrlo važnu ulogu, od same pripreme ordinacije i pacijenta, faze asistiranja te postoperativne faze.

Za bivše i sadašnje polaznike Učilišta Ambitio odobravamo 10 % popusta.

Broj mjesta na radionici je ograničen.

Prijavite se ODMAH na poveznici: https://uciliste-ambitio.hr/programi/radionice-i-tecajevi/dentalno-asistiranje-u-implantologiji/prijavi-se/

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp