Članovi radne skupine za izradu standarda zanimanja dentalni asistent / dentalna asistentica pripremali su se za provedbu ankete

Dana 18. siječnja 2022. godine u Učilištu Ambitio održano je osposobljavanje za provedbu ankete o standardu zanimanja dentalni asistent / dentalna asistentica u skladu s metodologijom izrade standarda zanimanja.

Navedeni standard zanimanja izrađuje se u okviru projekta UP.03.3.1.04.0020 Regionalni centar kompetentnosti Mlinarska koji je u cijelosti financiran sredstvima iz Europskog socijalnog fonda, a u kojem Učilište Ambitio sudjeluje kao jedan od partnera nositelju projekta Školi za medicinske sestre Mlinarska.

Na osposobljavanju je sudjelovao tim vrhunskih stručnjaka koji od travnja 2021. godine rade na izradi tog standarda, a Učilište Ambitio je u tom procesu predlagatelj standarda. Tijekom proteklih mjeseci članovi stručne radne skupine radili su na definiranju ključnih poslova i popisu znanja i vještina te prilagodili anketu koja će se provoditi s odabranim poslodavcima i zaposlenicima iz ordinacija / poliklinika dentalne medicine.

Na edukaciji se razgovaralo o tome na koji način će se provesti proces anketiranja i strukturiranog razgovora te na što je potrebno obratiti pozornost kako bismo dobili kvalitetne povratne informacije od ispitanika.   

Provedba ankete je krenula i nadamo se da će polučiti vrijedne informacije za dovršetak izrade standarda.

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp