Regionalni centar kompetentnosti Mlinarska organizira Sajam poslova u zdravstvu

Regionalni centar kompetentnosti Mlinarska organizira Sajam poslova u zdravstvu na kojem će se budućim zdravstvenim radnicima koji se trenutno školuju u srednjim zdravstvenim školama u Hrvatskoj predstaviti desetak potencijalnih poslodavaca.

Sajam će se održati 23. 5. 2023. od 11,30 do 14 sati u Hotelu Academia u Zagrebu, Tkalčićeva 88.

U sklopu sajma održat će se i motivacijsko predavanje prof. dr. sc. Dragana Primorca pod nazivom „Nema mjesta za male snove“. Predavanje počinje u 12 sati, a namijenjeno je učenicima završnih razreda srednjih zdravstvenih škola RCK Mlinarska. Na predavanje su pozvani i drugi Regionalni centri kompetentnosti u zdravstvu iz cijele Hrvatske. Očekuje se da će predavanju nazočiti 250 učenika i drugih posjetitelja sajma.

Sajam poslova održava se kao dio ciklusa aktivnosti kojima se obilježava 100 godina Škole za medicinske sestre Mlinarska, a organizacija cijelog događaja podržana je od strane svih ostalih sastavnica RCK Mlinarska – Zdravstvenog učilišta Zagreb, Škole za medicinske sestre Vinogradska, Škole za primalje Zagreb, Srednje škole Viktorovac – Sisak, Srednje škole Topusko i Učilišta Ambitio

Događanje se organizira kao dio ESF projekta UP.03.3.1.04.0020 Regionalni centar kompetentnosti Mlinarska, kroz koji se uspostavlja novi centar izvrsnosti u području zdravstva. Vrijednosti projekta je 6.178.932,36 eura, a financira se sredstvima Europskog socijalnog fonda u punom iznosu.

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp