MILOŠ LJUBIČIĆ Stručno-edukativna radionica “Dentalna fotografija”, 4. ili 5. 2. 2022., PRIJAVITE SE!

Početkom mjeseca veljače, točnije u dva ponuđena termina 4. ili 5. 2. 2022. godine, u Učilištu Ambitio održat će se jednodnevna stručno-edukativna radionica “Dentalna fotografija” namijenjena doktorima dentalne medicine, dentalnim asistentima i dentalnim tehničarima. 

Radionicu će voditi doktor stomatologije Miloš Ljubičić, inače i dentalni fotograf te tvorac međunarodno priznatog tečaja dentalne fotografije “The Bigger Picture”. Polaznici radionice će na konkretnim primjerima saznati kako koristiti dentalnu fotografiju u svakodnevnoj praksi za ostvarivanje maksimalnih rezultata, a u praktičnom dijelu naučit će kako funkcionira kamera, kako napraviti najljepšu fotografiju dentalnog modela i svaki sudionik napravit će prema protokolu intra/ekstraoralnu fotografiju.  

Prijave za radionicu su u tijeku na: https://uciliste-ambitio.hr/programi/radionice-i-tecajevi/dentalni-asistent/prijavi-se/, a detalje programa možete ovdje pročitati: https://uciliste-ambitio.hr/programi/radionice-i-tecajevi/dentalni-asistent/program/

                             

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on whatsapp
WhatsApp