Prijave u tijeku! Program usavršavanja za poslove u području slušne akustike

Usavršite se i Vi za slušnog akustičara i budite još uspješniji jer znanje je moć!

Ovaj jedinstveni formalni program usavršavanja u trajanju od 150 sati tijekom 4 mjeseca trajanja programa omogućit će Vam stjecanje znanja i vještina za kvalitetan i stručan pristup te pomoć klijentu kod odabira optimalnog slušnog pomagala. Program usavršavanja za poslove u području slušne akustike obogatili smo potrebnim znanjima iz područja dezinfekcije koja ćete moći primijeniti u svakodnevnom poslovanju.

Po završetku programa moći ćete samostalno provoditi mjerenje sluha, uzimati otiske zvukovoda klijenta, podesiti i prilagoditi slušno pomagalo.

Treća generacija polaznika pokazala je veliku motiviranost, zavidno znanje i stekla praktične vještine koje su ključne za rad u tom području, a to je odličan pokazatelj kvalitete ovog programa.

Što su naši polaznici prve, druge i treće generacije rekli o svom iskustvu obrazovanja za slušnog akustičara u Učilištu Ambitio, pročitajte na sljedećoj poveznici.

 

Natječaj za upis polaznika programa četvrte generacije dostupan je na sljedećoj poveznici.

Prijavite se! Očekujemo Vas!

 

ZAŠTO SU POTREBNI STRUČNJACI IZ SLUŠNE AKUSTIKE?

 

„Iako se sposobnost dobre komunikacije (pogotovo slušne) već godinama ističe kao izuzetno važan čimbenik u procjeni kvaliteti života, činjenica je da se premalo pažnje posvećuje edukaciji svih stručnjaka važnih u procesu koji to omogućava.

Danas u Republici Hrvatskoj ne postoji osoba koja će kroz redovni sustav obrazovanja steći praktična znanja kako učiniti ispitivanje sluha i slušanja, kako interpretirati audiološki nalaz i kako prema dobijenim nalazima odabrati adekvatno slušno pomagalo, pomagalo s kojim će osoba oštećena sluha biti zadovoljna i koje će koristiti.

Želja Učilišta Ambitio je da kvalitetno educira stručnjake koji će nadoknaditi upravo ovu «kariku koja nedostaje» –mišljenje dosadašnjih generacija polaznika o stečenom znanju daje nam vjeru da smo na pravom putu.”

 

prim. dr. sc. Borut Marn, spec. otorinolaringolog i audiolog – jedan od glavnih predavača 

 

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp