Usavršite se i Vi za slušnog akustičara i budite još uspješniji jer znanje je moć!

Ovaj jedinstveni formalni program usavršavanja u trajanju od 150 sati tijekom 4 mjeseca trajanja programa omogućit će Vam stjecanje znanja i vještina za kvalitetan i stručan pristup te pomoć klijentu kod odabira optimalnog slušnog pomagala. Program usavršavanja za poslove u području slušne akustike obogatili smo potrebnim znanjima iz područja dezinfekcije koja ćete moći primijeniti u svakodnevnom poslovanju.

Po završetku programa moći ćete samostalno provoditi mjerenje sluha, uzimati otiske zvukovoda klijenta, podesiti i prilagoditi slušno pomagalo.

Treća generacija polaznika pokazala je veliku motiviranost, zavidno znanje i stekla praktične vještine koje su ključne za rad u tom području, a to je odličan pokazatelj kvalitete ovog programa.

Što su naši polaznici prve, druge i treće generacije rekli o svom iskustvu obrazovanja za slušnog akustičara u Učilištu Ambitio, pročitajte na sljedećoj poveznici:https://uciliste-ambitio.hr/program-usavrsavanja-za-poslove-u-podrucju-slusne-akustike/misljenja-polaznika-2/

Natječaj za upis polaznika programa četvrte generacije dostupan je na sljedećoj poveznici: https://uciliste-ambitio.hr/program-usavrsavanja-za-poslove-u-podrucju-slusne-akustike/upisi/. 

Prijavite se! Očekujemo Vas!

 

ZAŠTO SU POTREBNI STRUČNJACI IZ SLUŠNE AKUSTIKE?

 

„Iako se sposobnost dobre komunikacije (pogotovo slušne) već godinama ističe kao izuzetno važan čimbenik u procjeni kvaliteti života, činjenica je da se premalo pažnje posvećuje edukaciji svih stručnjaka važnih u procesu koji to omogućava.

Danas u Republici Hrvatskoj ne postoji osoba koja će kroz redovni sustav obrazovanja steći praktična znanja kako učiniti ispitivanje sluha i slušanja, kako interpretirati audiološki nalaz i kako prema dobijenim nalazima odabrati adekvatno slušno pomagalo, pomagalo s kojim će osoba oštećena sluha biti zadovoljna i koje će koristiti.

Želja Učilišta Ambitio je da kvalitetno educira stručnjake koji će nadoknaditi upravo ovu «kariku koja nedostaje» –mišljenje dosadašnjih generacija polaznika o stečenom znanju daje nam vjeru da smo na pravom putu.”

 

prim. dr. sc. Borut Marn, spec. otorinolaringolog i audiolog – jedan od glavnih predavača