POZIV na INFO DAN- „Dan otvorenih vrata“ u Učilištu Ambitio, 5. 7. 2022. godine, od 17.30 do 18.30 sati

U utorak 5. srpnja 2022. godine s početkom u 17.30 sati svi koji su zainteresirani za pohađanje programa dentalni asistent u Učilištu Ambitio imaju priliku saznati sve o programu stjecanja SSS i prekvalifikacije za zanimanje dentalni/a asistent/ica, programu usavršavanja za isto zanimanje, prednostima pohađanja programa u Učilištu Ambitio, nastavnom planu, organiziranju nastave, praktičnoj nastavi, zašto je danas dentalni asistent jedno od najtraženijih zanimanja u Republici Hrvatskoj i Europi, koje su prednosti ovog posla danas kod nas i u okruženju, koje su prilike tijekom obrazovanja, ali i nakon završetka i stjecanja zanimanja. Na danu će se moći saznati više o teorijskoj i praktičnoj nastavi te o mogućnostima upisa, smještaja, kreditiranja i zapošljavanja tijekom školovanja.

Kraće predavanje na temu zanimanja dentalni asistent i mogućnostima zapošljavanja održat će Ivanka Firić, , mag. med. techn., inače jedna od glavnih predavačica na programu dentalni asistent u Učilištu Ambitio. Od 1988. godine Ivanka je zaposlena na poziciji dentalnog asistenta u Stomatološkoj poliklinici Zagreb (Perkovčeva). Znanja i vještine koje stječe su asistiranje u dijagnostičko-terapijskim postupcima u dentalnoj medicini, osobito na području dentalne protetike te oralne kirurgije na mjestu medicinske sestre – instrumentarke u kirurškim salama oralne kirurgije. Dulji niz godina radila je na radnom mjestu odjelne sestre ortodoncije gdje je sudjelovala i asistirala u dijagnostičko-terapijskim postupcima iz tog područja. Danas radi u istoj poliklinici kao odjelna sestra na Odjelu dječje stomatologije.

Ujedno svi zainteresirani moći će na ovom danu razgledati Učilište i vježbovni centar gdje se održava praktična nastava i gdje je polaznicima na raspolaganju stomatološki stolac sa svim potebnim materijalima za odvijanje nastave. Također pružit ćemo i sve potrebne informacije o mogućnostima kreditiranja školovanja u jednoj hrvatskoj banci.

Prisutnima će svoja iskustva o školovanju podijeliti sadašnji i bivši polaznici programa za dentalnog asistenta.  

Sve osobe koje dođu darivat ćemo s prigodnim Curaprox proizvodima.

Za ovaj događaj potrebno se prijaviti putem poveznice: Prijava

Vidimo se 5. srpnja 2022. godine s početkom u 17.30 sati!

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp