Početak nastave za novu 8. generaciju polaznika programa za zanimanje dentalni asistent

Prošlog vikenda započela su prva predavanja za novu 8. generaciju upisanih polaznika programa stjecanja srednje stručne spreme i prekvalifikacije za zanimanje dentalni/a asistent/ica koja će tijekom 20 mjeseci stjecati teorijska stručna znanja za ovo zanimanje uz pomoć predavača – stručnjaka s dugogodišnjim iskustvom rada u dentalnoj medicini, kao i razvijati praktične vještine uz prisustvo mentora u našem jedinstvenom vježbovnom centru Učilišta te vanjskoj ordinaciji dentalne medicine. Iako povratak u školske klupe i proces učenja za svakog od njih zasigurno nije lagana odluka, njihova volja, upornost i želja za promjenom zanimanja svakako će biti veliki poticaj za uspješno obrazovanje u našem Učilištu.

U uvodnom dijelu svima prisutnima obratio se ravnatelj Učilišta Alen Stranjik i izrazio dobrodošlicu novim polaznicima programa. Osim predstavljanja rada i osoblja Učilišta, Alen Stranjik je naglasio polaznicima da je zanimanje dentalni asistent vrlo traženo zanimanje u RH i da se polaznici već tijekom svojeg školovanja zapošljavaju u ordinacijama dentalne medicine zahvaljujući znanju i vještinama koje stječu kroz školovanje koje pruža Učilište. Ujedno je i naglasio da je Učilište spremno pružati im svu podršku na njihovom putu ka stjecanju budućeg zanimanja. Osim ravnatelja, polaznicima se obratila i voditeljica obrazovanja Marija Zubak s uputama koje bi polaznici tijekom svojeg obrazovanja trebali slijediti kako bi im iskustvo učenja u našem Učilištu bilo uspješno.

Polaznicima zahvaljujemo na povjerenju koje su nam dali upisom u naš program, a naša zadaća je opravdati njihovo povjerenje kroz kvalitetu nastavnog procesa i dostupnost svih resursa koji su im potrebni na putu stjecanja znanja i vještina u ovom zanimanju.

Svim polaznicima želimo puno uspjeha u njihovom obrazovanju!

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp