Održana NEBDN britanska provjera znanja

Dodijeljeni britanski certifikati polaznicima koji su uspješno svladali provjeru znanja od strane britanskog vijeća za provjeru dentalnih sestara National Examining Board for Dental Nurses.

Britanski certifikat

Krajem mjeseca svibnja održana je provjera znanja od strane britanskog Nacionalnog vijeća za ispitivanje dentalnih sestara, a čiji stručnjaci su sudjelovali u izradi programa usavršavanja za dentalnog asistenta. Polaganje je bilo omogućeno svim zainteresiranim polaznicima iz I., II. i III. generacije polaznika programa usavršavanja na Učilištu Ambitio, a najuspješnijima su dodijeljeni certifikati.

S ciljem razvijanja i jačanja dobre suradnje na području obrazovanja dentalnih asistenata između dviju država, Hrvatske i Ujedinjenog Kraljevstva (UK), 24. 5. 2014. godine Učilište Ambitio je posjetila operativna voditeljica NEBDN-a (National Examining Board for Dental Nurses) gđa Sue Barker. Razlog njezina dolaska bio je provođenje pismene provjere znanja na engleskom jeziku za polaznike programa usavršavanja Učilišta Ambitio koji su se opredijelili, da osim hrvatskog,  steknu i certifikat na engleskom jeziku. Inače, u samoj izradi programa koji dentalni asistenti u Učilištu savladavaju putem interaktivnog sustava i na engleskom jeziku, sudjelovali su i stručnjaci iz Ujedinjenog Kraljevstva.

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp