Održan je posljednji stručni tečaj za dentalne asistente u 2019. godini

U subotu 7. rujna 2019. godine u Vježbovnom centru Učilišta Ambitio održan je četvrti posljednji tečaj stručnog usavršavanja  u 2019. godini namijenjen dentalnim asistentima.

Teme na ovom tečaju bile su vezane uz specifičnosti komunikacije s gluhima, slijepima, slabovidnima i pacijentima s intelektualnim poteškoćama u ordinaciji dentalne medicine, dentalnog/u asistenta/icu kao člana tima u oralnoj medicini te primjenu parenteralne terapije u ordinaciji dentalne medicine.

Na cjelodnevnom tečaju sudionici su uz vrhunske predavače učili i usavršavali postojeće znanje iz rada s gluhima, slijepima, slabovidnima i pacijentima s intelektualnim poteškoćama u ordinaciji dentalne medicine i koje su najčešće pogreške u zbrinjavanju takvih pacijenata, iz oralne medicine, specifičnih dijagnostičko-terapijskih postupaka i dijagnoza koje se upućuju na zbrinjavanje u ordinaciju oralne medicine te iz primjene parenteralne terapije u ordinaciji dentalne medicine.

Sudionici su za sudjelovanje na tečaju dobili 10 bodova od Hrvatske komore dentalne medicine.

Slike s tečaja možete pogledati  ovdje.

Pratite nas na našoj mrežnoj stranici jer u 2020. godini pripremamo nove tečajeve stručnih usavršavanja za dentalne asistente na kojima će se osim predavanja održati i praktične radionice.

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp