NAGRADNI NATJEČAJ – Farmaceutski tehničar – osvoji stipendiju u iznosu od 20.000,00 kn

Osvoji nagradu za školovanje na Učilištu Ambitio i postani farmaceutski tehničar

U suradnji s portalom Educentar organiziramo novi nagradni natječaj u kojem možeš osvojiti nagradu za program prekvalifikacije ili stjecanje srednje stručne spreme za zanimanje farmaceutski tehničar.

 

Učilište Ambitio – zanimanje farmaceutski tehničar

Učilište Ambitio kao ustanova za obrazovanje odraslih od 2014. godine provodi programe usavršavanja, prekvalifikacije i osposobljavanja većinom za zapošljavanje u sektoru zdravstva i do sada se na ovom učilištu educiralo 900 odraslih polaznika. Od ove godine pokreću novi program, stjecanje SSS i prekvalifikacije za zanimanje farmaceutski tehničar namijenjen svima koji žele raditi u ljekarni, laboratoriju ili u proizvodnji farmaceutskih proizvodaS obzirom na obećavajuću perspektivu po pitanju zaposlenja i visine plaća zanimanje farmaceutski tehničar postalo je jedno od najprivlačnijih zanimanja u sektoru zdravstva i socijalne skrbi u Republici Hrvatskoj i Europskoj Uniji. Zbog povećane prosječne starosti populacije i sve veće potrebe za lijekovima raste i potreba za farmacetskim tehničarima. Program je odobren Rješenjem Ministarstva znanosti i obrazovanja kao formalni program koji se upisuje u e-radnu knjižicu. 

 

Što dodjeljujemo?

Olakšaj si put do željenog zanimanja i osvoji nagradu za program prekvalifikacije ili stjecanja srednje stručne spreme za zanimanje farmaceutski tehničar koju ti dodjeljuje Učilište Ambitio u iznosu 20.000,00 kn.

Svojim kreativnim odgovorom uvjeri nas zašto si baš ti idealan kandidat za osvajanje nagrade u iznosu od čak 20.000,00 kn.

 

Prijavi se odmah! Kako?

Prijaviti se možeš već sada putem linka portala EduCentar. 

Povjerenstvo za dodjelu stipendije odlučit će o dobitniku čija će imena biti objavljena do 26. rujna 2022. godine na stranicama Učilišta Ambitio i Educentra. 

 

Natječaj i trajanje natječaja

Detalje nagradnog natječaja možete pročitati u Pravilniku o nagradnom natječaju

Nagradni natječaj traje od 6. 9. u 9:00 h do 19. 9. 2022. u 9:00 h.

Ako se vidiš u ljekarni kao „desna ruka“ magistrima farmacije u pripremanju raznih pripravaka, u trgovinama u prodaji bezreceptnih lijekova, rad u laboratorijskom okruženju ti ne bi bio problem ili jednostavno želiš promijeniti dosadašnje zanimanje ovo je idealna prilika za tebe!

Želimo ti puno uspjeha! 

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp