Djelatnicama Učilišta uručeni certifikati i potvrde sudjelovanja u programu unaprjeđenja andragoških kompetencija Curriculum GlobALE

Dana 7. rujna 2018. godine na svečanosti uručivanja certifikata i potvrda polaznicima andragoških radionica Curriculum globALE u hotelu Antunović stručnoj voditeljici obrazovanja Mariji Zubak i stručnoj suradnici Danijela Bis uručeni su certifikati i potvrde sudjelovanja u programu unaprjeđenja andragoških kompetencija Curriculum globALE.

Program u trajanju od pet modula omugućio je našim djelatnicama jačanje andragoških kompetencija u području obrazovanja odraslih, a provodio se u razdoblju od ožujka do srpnja 2018. godine. Naše djelatnice uspješno su savladale program provedbom završne radionice namijenjene nastavnicima Učilišta pod nazivom “Specifičnosti rada s odraslim polaznicima – strategije, oblici i metode rada u andragogiji”.

Program je proveden u organizaciji Agencije za strukovno obrazovanje i obrazovanje odraslih  u sklopu projekta „Promocija cjeloživotnog učenja“ financiranog iz Europskog socijalnog fonda.

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp