Održana je radionica dentalne fotografije The Bigger Picture by Miloš Ljubičić

Dana 4. i 5. veljače 2022. godine u vježbovnom centru Učilišta Ambitio održana je stručno-edukativna radionica dentalne fotografije The Bigger Picture by Miloš Ljubičić. Na radionici su sudjelovali doktori dentalne medicine i dentalni asistenti. Radionicu je vodio Miloš Ljubičić, doktor dentalne medicine i dentalni fotograf, tvorac međunarodno priznatog tečaja dentalne fotografije “The Bigger Picture”.

Radionica je obuhvaćala teorijski i praktični dio. Teorijski dio radionice obuhvaćao je sljedeće teme: standardizacija protokola u komunikaciji, značaj dentalne fotografije u suvremenoj dentalnoj medicini, osnove fotografije, razumijevanje svjetla u dentalnoj fotografiji te intraoralna/ekstraoralna fotografija.

U dinamičnoj i veseloj atmosferi u praktičnom dijelu radionice polaznici su uvježbavali vještinu izrade svih preporučenih kadrova fotografije te izradu intraoralne/ekstraoralne fotografije.

Po završetku radionice svaki polaznik dobio je Potvrdu o sudjelovanju, a njihova mišljenja o radionici pročitajte OVDJE.

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp