Video – tečaj/mobilnost “Inovativni pristupi poučavanju”

Video je snimljen u suradnji s partnerom ITC International iz Praga u okviru diseminacijskih aktivnosti projekta. Video govori o tečaju i slikovno prikazuje iskustva s tečaja Marije Zubak, stručne voditeljice obrazovanja u Helsinkiju te iskustva s provedenih radionica nakon tečaja u Učilištu Ambitio. Cilj sudjelovanja bio je steći znanja iz područja inovativnih metoda poučavanja te stečena znanja prenositi nastavnicima putem radionica kako bi se poboljšao nastavni proces s odraslim polaznicima. Na taj smo način educirali i motivirali nastavnike na produbljivanje i stjecanje novih nastavničkih kompetencija u ovom području. Na naše zadovoljstvo nastavnici su pokazali interes za novim radionicama koje će se održati u budućnosti.

 

 

Video – tečaj/mobilnost “Upravljanje ljudskim resursima”

Video je snimljen u suradnji s partnerom ITC International iz Praga u okviru diseminacijskih aktivnosti projekta. Video govori o tečaju i slikovno prikazuje iskustva s tečaja Alena Stranjika, ravnatelja Učilišta Ambitio u Pragu. Cilj sudjelovanja bio je steći znanja iz područja učinkovitog upravljanja ljudskim resursima, sustavima nagrađivanja, motiviranja i sl.  kako bi se naprijedili i uskladili obrazovni i upravljački procesi Učilišta.

 

 

Video – tečaj/mobilnost “Korištenje platformi za e-učenje”

Video je snimljen u suradnji s partnerom ITC International iz Praga u okviru diseminacijskih aktivnosti projekta. Video govori o tečaju i slikovno prikazuje iskustva s tečaja Željke Ciler, koordinatorice projekta u Pragu te iskustva s provedenih radionica nakon tečaja u Učilištu Ambitio. Cilj sudjelovanja bio je steći znanja iz područja korištenja i održavanja platforme za e-učenje Moodle u funkciji obrazovnog procesa te upoznati druge platforme (npr. Weebly). Na taj smo način educirali i motivirali nastavnike na produbljivanje i stjecanje novih digitalnih kompetencija u ovom području. Na naše zadovoljstvo nastavnici su pokazali interes za novim radionicama koje će se održati u budućnosti.