Malić Hrvoje

Hrvoje Malic

Hrvoje Malić diplomirao je na Prirodoslovno-matematičkom fakultetu 2011. godine na smjerovima prof. biologije i dipl. ing. biologije – ekologija. Za vrijeme studiranja sudjelovao je na projektima na Zavodu za mikrobiologiju Farmaceutsko-biokemijskog  fakulteta, te Zavodu za molekularnu biologiju na Institutu Ruđer Bošković. Nakon fakulteta radio je u Zoološkom vrtu grada Zagreba na poslovima edukacije.

Od 2012. radi kao profesor biologije u Zdravstvenom učilištu u Zagrebu.  Sudjeluje kao školski koordinator na projektima Erasmus +, te na EU projektu unaprjeđenja pismenosti u Zdravstvenom učilištu. Vodi predmete biologiju, zaštitu okoliša i održivi razvoj. U sklopu nastave organizira terenske nastave po cijeloj Hrvatskoj.

Aktivni je član NO udruge Bioteka koja se bavi promicanjem znanosti, edukacijom i stručnim doprinosom zaštiti okoliša i prirode.  Autor je članaka na edukativnoj stranici Biologija.com. Od 2013. radi kao suradnik u organizaciji i provedbi kulturnog ljetnog programa AMADEO.

U slobodno vrijeme vozi bicikl i kajak, bavi se planinarenjem i skijanjem.

PREDMETI/NASTAVNE CJELINE:

Program stjecanje srednje stručne spreme i prekvalifikacije za zanimanje dentalni/a asistent/ica

✔ Biologija

Program za stjecanje srednje stručne spreme i prekvalifikacije za zanimanje farmaceutski tehničar

         ✔ Biologija

Program za stjecanje srednje stručne spreme i prekvalifikacije za zanimanje zdravstveno-laboratorijski tehničar

✔ Biologija