Krklec Matija

Krklec

Matija Krklec nakon završetka srednje elektrotehničke škole zapošljava se u struci koja se bavi slušnim pomagalima te se od tada bavi različitim proizvodnim i uslužnim djelatnostima na području audio tehnike. Dodatno je završio Tehnički menadžment na Veleučilištu VERN u Zagrebu.

Radno iskustvo na području slušnih pomagala u trajanju od 18 godina stječe u tvrtkama Elton d.o.o. i Microton d.o.o. te vlastitoj tvrtci Tehnički centar Krklec gdje se bavi odabirom i podešavanjem slušnih pomagala, prodajom, izradom i servisom slušnih pomagala te izradom slušnih umetaka. Obavljao je interne edukacije djelatnika za poslove tehničara za slušna pomagala u tvrtkama iz te djelatnosti.

Od početka radne karijere bavi se konstruiranjem i izradom profesionalnih slušalica za muzičare za svjetska tržišta. Također se bavi konstruiranjem i proizvodnjom audio uređaja i transformatora. Tijekom opsežnog i vrlo intenzivnog radnog iskustva na području audio tehnike polazio je mnoge domaće i inozemne tečajeve i edukacije iz područja slušnih pomagala.

PREDMETI/NASTAVNE CJELINE:

Program usavršavanja za poslove du području slušne akustike

✔ Tehnika slušnih pomagala, Prodajne vještine u području slušne akustike