Jakovac Buga

buga profil izrezana

Buga Jakovac je voditelj marketinga za domaća i strana tržišta u dentalnom turizmu. U Zagrebu završava preddiplomski studij na Zagrebačkoj školi ekonomije i managementa te stječe zvanje stručnog prvostupnika ekonomije (bacc. oec.) Za vrijeme studija radi na studentskim poslovima uglavnom vezanim uz marketing. Praksu odrađuje u dioničkom društvu koncerna Agrokor – Jamnici. Dobiva mentora u svakom odjelu tvrtke kako bi se upoznala sa svim ekonomskim granama. Prvi posao nakon prakse dobiva na Zagrebačkoj školi ekonomije i managementa u odjelu marketinga gdje obavlja posao prodaje i marketinga za školu te sudjeluje na razno raznim projektima za visoko obrazovanje. Šest mjeseci nakon toga biva regrutirana zbog osvojene nagrade za rad na projektu ERP sustava od strane trgovačkog društva Adacta. U Adacti, poduzeću za implementaciju ERP i CRM sustava, obavlja posao prodaje. Tu se zadržava do kraja prediplomskog studija. Nakon prediplomskog studija zapošljava se u ŠTIMAC centru dentalne medicine d.o.o., trgovačkom društvu za obavljanje dentalnih usluga, gdje i danas radi. U navedenom poduzeću kreće s pozicijom voditelja marketinga za domaća i strana tržišta. Istovremeno uz rad upisuje MBA studij marketinga na Zagrebačkoj školi ekonomije i managementa kojeg završava u roku i time stječe naziv Master of Business Administration in Marketing. Nakon godinu i pol rada u centru dentalne medicne postaje voditelj ureda. U siječnju 2016. postaje direktorica ureda ili voditeljica centra nadležna svim odjelima u poduzeću. Zajedno s vlasnikom sudjeluje u organizaciji poslovanja, vođenju strategija i kontroli odjela.

Osim navedenog stalnog radnog mjesta, honorarno se bavi marketinškim projektima, najčešće usko vezanim uz digitalni marketing uslužnih poduzeća. Od lipnja 2016. sudjeluje u organizaciji i marketingu dva turistička projekta Culturrun i Meetstreetartist tvrtke Minuta dvije za usluge d.o.o.

S obzirom na to da je stekla vrijedno iskustvo u industriji dentalne medicine i dentalnom turizmu sudjeluje u evaluaciji novog programa Učilišta Ambitio „Voditelj u zdravstvenom turizmu“. Pri razvitku samog programa preuzima mjesto predavača u Učilištu Ambitio ustanovi za obrazovanje odraslih. U Učilištu Ambitio postaje u rujnu 2016. godine predavač na predmetu „ Organizacija poslovanja“ na programu „Voditelj u zdravstvenom turizmu“.

PREDMETI/NASTAVNE CJELINE:

Program usavršavanja za voditelja/icu u zdravstvenom turizmu

✔ Organizacija poslovanja u zdravstvenom turizmu, Informatičke tehnologije u zdravstvenom turizmu, Marketing u zdravstvenom turizmu

Program stjecanje srednje stručne spreme i prekvalifikacije za zanimanje dentalni/a asistent/ica

✔ Administracija u dentalnoj medicini