Lani Dental je stomatološka ustanova u kojoj se ponosimo najmodernijom tehnologijom te stručnim i toplim pristupom svakom pacijentu. U potrazi smo za motiviranim djelatnicima koji su spremni uložiti trud i znanje kako bi doprinjeli Lani Dental stručnom timu. Posao dentalnog asistenta uključuje pripremu radnog mjesta doktoru, asistiranje doktoru prilikom zahvata, rad na pultu i komunikaciju s pacijentima te sterilizaciju opreme. Važna nam je odgovornost prema poslu te motivacija za učenjem uz komunikacijske i organizacijske vještine. Ako ste zainteresirani za rad u Lani Dental, javite nam se i postanite dio našeg tima!

Adresa: Ulica Ante Mike Tripala 2, 10000, Zagreb

Rok prijave: odmah

Vrsta zaposlenja: na neodređeno vrijeme uz probni rok

Uvjeti zaposlenja:

završeno srednjoškolsko obrazovanje za zanimanje dentalni asistent ili završena prekvalifikacija za dentalnog asistenta ili usavršavanje za dentalnog asistenta

Molimo priložiti životopis i motivacijsko pismo na sljedeću e-mail adresu: dental.lani@gmail.com

Web stranica ordinacije: https://www.lani-dentalcentar.hr/

Ako ste se prepoznali u navedenome,pošaljite životopis i motivacijsko pismo  na navedenu e mail adresu uz “Napomenu” da ste informaciju dobili u Učilištu Ambitio kako bi poslodavac znao da se javljate na temelju njegovog upita na Učilište Ambitio.