Vizija

“Vizija Učilišta Ambitio je biti renomirana obrazovna ustanova koja provodi obrazovanje na visokom stupnju kvalitete u djelatnostima u kojima su potrebna specifična znanja. Surađivati s gospodarstvom i biti njegova pouzdana podrška u prijenosu znanja definiranih njegovim zahtjevom i na taj način biti garancija zapošljavanja polaznika Učilišta Ambitio odnosno garancija unaprjeđivanja učinkovitosti i kvalitete rada zaposlenih polaznika.”

Preduvjet za ostvarivanje naše vizije je integracija struke u obrazovni proces kroz suradnju s nastavnicima koji su provjereni stručnjaci u praktičnoj primjeni znanja. Zbog toga je jedan od osnovnih kriterija odabira nastavnika kontinuirani rad u struci uz zadovoljavanje prezentacijskih vještina važnih za učinkovit prijenos znanja na polaznike.

Zbog potrebe za današnjim kontinuiranim cjeloživotnim učenjem želimo biti podrška našim polaznicima i nakon završetka programa obrazovanja, usmjeravajući ih na putu prema ostvarivanju njihovih ciljeva. Naše dosadašnje pozitivno višegodišnje iskustvo u obrazovanju naše je jamstvo za uspješno ostvarivanje vizije.