Mišljenja polaznika

NEKA MIŠLJENJA POLAZNIKA BESPLATNOG PROGRAMA OSPOSOBLJAVANJA ZA DOMAĆINA/ICU BRODA, TROGIR, 25. i 26.10.2019.

Program je u potpunosti zadovoljio sva moja očekivanja. Posebno bih izdvojila praktičnu nastavu te predavače i skipera koji su bili i više nego stručni i pružili nam cijelo znanje. Iskustvo je predivno, a znanja koja sam stekla pomoći će mi u zapošljavanju i životu općenito. (Nea Vrlić)

Iz programa bih izdvojila divno iskustvo plovidbe morem i fantastičnog i iskusnog skipera. Posao je odličan i vjerujem da se može dobro zaraditi. (P.K.)

Jako sam zadovoljna stečenim znanjem i mislim da ću sve naučeno imati priliku primijeniti. Već sam ga preporučila prijateljima jer sa ovakvim načinom rada možemo spojiti ugodno s korisnim i jako dobro zaraditi. (Dora Mačešić)

Vrlo sam zadovoljna, iznad očekivanja. Nadam se da će biti prilike primijeniti znanja! Izdvojila bih stručnost i kvalitetu nastavnika, program je dobro zamišljen, znanja su primjenjiva općenito u životu. Nemam nikakvih prijedloga za poboljšanja, jer smatram da je program u postojećem trajanju u potpunosti ispunjen. (Gordana Perić-Vučinović)

Odlično znanje sam stekla tijekom ovog osposobljavanja i to znanje ću primijeniti u svim prilikama. Posebno ističem voditelje-odličan tim, vještina i znanje izvrsno! (Nada Ivančev Kunčić)

Program je odličan i jako dobar i praktično i metodološki. Posao domaćina/ice broda je kreativan i ekonomski opravdan. Svakako bih ga preporučila mladim osobama koje su komunikativne. (Jasna Matun Smiljanić)

Zadovoljan sam programom. Izuzetno je sve dobro osmišljeno i praktična nastava i e-učenje i stručnost nastavnika. Svakako bih preporučio program tko imalo voli more i boravak na Jadranu uz rad i sl. (Zvonimir Gili)

 

NEKA MIŠLJENJA POLAZNIKA BESPLATNOG PROGRAMA OSPOSOBLJAVANJA ZA DOMAĆINA/ICU SMJEŠTAJNIH KAPACITETA, BAŠKA (OTOK KRK), 14.10.2019.

Izuzetno sam zadovoljna načinom predstavljanja programa, budući da sam dobila niz novih saznanja i ideja za započinjanje samostalnog zapošljavanja. Posebno izdvajam stručnost mentora sa širinom znanja i načinom upoznavanja. Sa nizom stručnih i osobnih iskustava mentorice dobila sam jasniju sliku o zanimanju domaćice smještajnih kapaciteta. Svakako preporučujem ovaj program jer otvara niz zanimljivih poslova kojima se nezaposlena osoba može baviti. (V.M.)

Jako sam zadovoljna. Naučili smo mnogo toga što ćemo moći koristiti u budućim poslovima kao domaćini i općenito u životu. Mentorica Branka nam je puno znanja prenijela iz svog iskustva, kao i ostatak ekipe kod praktične nastave. Svakako ću drugima preporučiti ovaj program jer smatram da je za svakoga dobro naučiti nešto novo!!! (Ana Dujmović)

Vrlo sam zadovoljna, iznad svih očekivanja. Mentori su stručni, strpljivi, dobronamjerni i nesebični u pružanju znanja. Vrlo je teško izdvojiti bilo koji segment programa jer je sve zajedno uklopljeno kao cjelina i međusobno se prožima. Preporučujem ovaj program jer se dobiva široko znanje koje se  može upotrijebiti i u svakodnevnom životu. (V.Ž)

Iz programa bih posebno izdvojila praktičnu nastavu, kvalitetu samog programa koji je dobro postavljen i nadograđen kvalitetnom praktičnom nastavom. Program bih preporučila kako bi se na višem nivou (turizmu) ujednačila praksa obrazovanja za poslove domaćina/ice što je jako važno za iznajmljivače. (Z.S) 

Naša mentorica i njezini suradnici odlično su nam prenijeli znanje i uvijek su nam bili na raspolaganju te spremni odgovoriti na sva pitanja. Stekla sam mnogo korisnog znanja i motivacije za rad. (Kristina Kupres)

Vrlo sam zadovoljan programom. Praktična nastava, stručnost nastavnika i kvaliteta programa zajedno su unaprijedili moja znanja o ovim poslovima. (Zlatko Ivatić)

Sve mi je bilo 5+. Preporučam program jer je uvijek dobro saznati što više o novim „područjima“. (Z.Š.)

Uspjela sam ponoviti i obnoviti sva moja znanja i nadopuniti ih sa još puno novih iskustava. Program kao cjelina je bio jako dobro organiziran, tako da ne mogu izdvojiti ništa posebno. Preporučujem program jer je to nešto novo, a jako zastupljeno u turizmu i sa velikom potražnjom. (Z.N.)

Nadopunila sam prethodno stečena znanja i praksu i time dobila novu vrijednost. Cijeli program me educirao, a posebno izlaganja i praktična nastava domaćice, vodo/elektroinstalatera i kuhara. S obzirom na potražnju navedenog zanimanja svakako bih preporučila program jer je dostatan za obavljanje istog. (K.D.)

Puno toga ću moći iskoristiti što sam naučio u ova 2 tjedna. Izdvajam stručnost naše mentorice Branke i njezinu predanost i upornost da nas nauči nešto novo. Preporučam program jer smatram da se s ovim programom može naučiti nešto novo. (Matej Šegulja)